Gizlilik Politikamız

jaguar Walking, müşterilerimize ait bilgilerin gizliliğini ve güvenliğini sağlama hususuna özel bir önem göstermektedir. Bu husus JW’in bu konudaki hassasiyetinin gereği olmasının yanı sıra, ilgili yasal mevzuat uyarınca da JW yasal bir yükümlülüğüdür. Müşterilerimize ait bilgilerin korunması ve yasal mevzuata uygun davranma konusunda azami özen gösterilmesine dair yaklaşımımız çerçevesinde, tüm çalışanlarımızın bu konuda gereken hassasiyeti en yüksek düzeyde göstermesini sağlamak için, Jaguar Walking mevzuatında bu hususta detaylı düzenlemelere gidilmekte, yürütülen her türlü uygulama ve süreçte müşteri bilgilerinin korunması hususu önemle göz önünde bulundurulmaktadır.
Web sitemizin ziyaret edilmesi sırasında otomatik olan veya olmayan yöntemlerle kaydettiğimiz ve elektronik olarak bizimle paylaştığınız kişisel verileriniz, öncelikle taleplerinizin yerine getirilmesini temin edebilmek, daha sonra ise Jaguar Walking olarak size daha iyi hizmet sunmak amacıyla kullanılacaktır. Ayrıca Jaguar Walking Gizlilik Politikası hükümleri doğrultusunda, kişisel verilerinizin korunması ve güvenliği ile ilgili gereken özeni göstermekteyiz.
Müşterilerimize ait kişisel veriler dahil olmak üzere tüm bilgiler müşterilerin onayı olmaksızın, ilgili yasal mevzuat hükümlerinin öngördüğü biçimde bu bilgilere erişme yetkisi olan yasal kurumlar ve yetkililer hariç olmak üzere hiçbir şekil ve surette üçüncü taraflarla paylaşılmamaktadır.
Jaguar Walking, destek hizmeti aldığı kuruluşların,  Jaguar Walking gizlilik standartlarına ve şartlarına uymalarını sağlamaktadır.
Bu doğrultuda, Jaguar Walking ve müşterilerimize ilişkin tüm bilgilerin yetkisiz erişimlerden, hatalı kullanım ve değişikliklerden, bozulma ve yok edilmekten korunması; bilginin gizliliğinin, bütünlüğünün ve kullanılabilirliğinin sağlanması temel yaklaşımımızdır.
Bu politikada yer verilen taahhütler bu web sitesinde ve Jaguar Walking diğer kanalları aracılığıyla paylaşılan bilgiler için geçerli olup bu sitede linki verilen web sitelerinde ve diğer web sitelerinde ziyaret edilen web sitelerinin gizlilik ilkeleri, etik ilkeleri ve kullanım şartları geçerli olup bu sitelerde uğranabilecek maddi/manevi kayıplardan Jaguar Walking sorumlu değildir.
Şahsi bilgilerinizi (adres, telefon, faks, e-posta adresi vb.) Jaguar Walking ile paylaşmanız halinde söz konusu bilgiler sadece talep ettiğiniz hizmetin sunulması, değişiklik, bilgilendirme, kullanım ve bakım hizmetleri ile sözleşmenin yenilenmesine ilişkin iletileri göndermek için kullanılacak ve yasal zorunluluklar veya izniniz haricinde kesinlikle 3. şahıs ve kurumlarla paylaşılmayacaktır. Onaylı veri tabanımızda yer almanız halinde ise, tarafınıza Jaguar Walking ürün ve hizmetleriyle ilgili olarak tanıtım, pazarlama ve promosyon faaliyetleri yapılması için ileti gönderilebilecektir. Jaguar Walking tarafından gönderilen iletileri  almak istemiyorsanız, size sunulan reddetme hakkını kullanarak örneğin; “Jaguar Walking den yeni ürün ve hizmet tanıtımına ilişkin herhangi bir eposta almak istemiyorsanız lütfen tıklayınız.” linkine tıklayarak, ilgili kanala ait listemizden çıkabilirsiniz.
Jaguar Walking gizlilik ve veri koruma prensiplerini güncel tutmak ve ilgili mevzuata uygun hale getirmek için Gizlilik Politikasında önceden haber vermeksizin değişiklikler yapma hakkını saklı tutar. Gizlilik Politikasını değiştirmeye karar verdiğimiz takdirde, değişen politika web sitemizde ilan edilecektir. Bu politika en son 1430.03.2020 tarihinde değiştirilmiştir.

Kurum Bilgileri

Genel Müdürlük Adresi:
Kozyatağı Mahallesi
BYOFFİCE Plaza No:14 Kat:7
Kadıköy/İstanbul

Yer Sağlayıcı

Bilintel Bilişim Ticaret Limited Şirketi
Posta Adresi: Kozyatağı Mahallesi
BYOFFİCE Plaza No:14 Kat:7
Kadıköy/İstanbul
E-Posta: hello@jaguarwalking.net

Çerez Politikası

Güncelleme tarihi: 30.03.2020

Çerezler nedir?

Günümüzde neredeyse her web sitesi çerez kullanmaktadır. Size daha iyi, hızlı ve güvenli bir deneyim sağlamak için, çoğu web sitesi gibi Jaguar Walking de çerez kullanmaktadır.
Çerezler, herhangi bir internet sitesi tarafından bilgisayara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır.  İnternet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde bilgisayarların tanınmasını sağlar.
Çerezler, internet sitesinin ziyaretinizle ilgili bilgileri (örneğin, tercih ettiğiniz dil ve diğer ayarlar) hatırlamasına yardımcı olur. Bir sonraki ziyaretinizde kolaylık sağlayabilir ve siteyi daha kullanışlı hale getirebilir.
 ​

Jaguar Walking’in çerez kullanımı

www.JaguarWalking.net sitesini ziyaret ederek Jaguar Walking’in web sitesinin kullanımı için gerekli olan çerezlerin cihazınıza yerleştirmesini kabul edersiniz.
Jaguar Walking, çerezler sayesinde topladığı bilgileri Jaguar Walking Gizlilik Politikası doğrultusunda kullanır.
Jaguar Walking’in cihazınıza çerezler yerleştirmesini istemiyorsanız tarayıcınızın ayarları veya seçenekleri vasıtasıyla çerezlerin kullanımını reddedebilirsiniz. Bu durumda www.JaguarWalking.net ‘nin bazı alanlarını düzgün biçimde kullanamayabilirsiniz.
Jaguar Walking, gerekli gördüğü durumlarda, bu Çerez (Cookie) Politikasını değiştirebilir. Çerez Politikasının değiştirildiği hallerde sayfanın üst kısmındaki güncelleme tarihinden itibaren geçerli olacaktır. Çerez (Cookie) Politikası’nı belirli zamanlarda inceleyerek, çerez kullanımı ile ilgili bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.
Jaguar Walking 4 tür çereze kadar kullanır:
Çerez türü Açıklama
Kesinlikle gerekli çerezler Ziyaretçilere www.JaguarWalking.net gezinme olanağı sağlayan isimsiz çerezler, özelliklerini kullanarak güvenli alanlara erişirler. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılamaz. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmezse www.JaguarWalking.net ‘in çeşitli bölümleri kullanılamaz.
Performans çerezleri Jaguar Walking’in web sitesini geliştirmesine yardımcı olan isimsiz çerezlerdir. Bu tür çerezler, ziyaretçilerin www.JaguarWalking.net’i  nasıl kullandıkları hakkında bilgiler toplayarak, en çok ziyaret edilen sayfalar veya alınan hataların tespitinde kullanılır. Bu türe bir örnek WebAnalytics çerezlerdir. Bu çerezler tarafından toplanan bilgiler pazarlama amaçlı kullanılamaz ve üçüncü şahıslara verilemez.
Fonksiyonellik çerezleri Jaguar Walking’in ziyaretçi özellik ve tercihlerini hatırlamasına olanak sağlayan isimsiz çerezlerdir. Bu bilgilere dayanarak www.JaguarWalking.net, her ziyaretçiye toplanan bilgiler doğrultusunda içerik gösterebilir. Bu tür çerezlerin kullanımına izin verilmemesi durumunda;

www.JaguarWalking.net ‘in bazı bölümleri kullanılamayabilir,

www.JaguarWalking.net’in sağlayabileceği desteğin seviyesini düşürebilir,

www.JaguarWalking.net‘in tercihlerinizi hatırlamaması, size özel bir özelliğin kullanılmaması ya da gösterilmemesine neden olabilir. Tercihlerinizi hatırlamasını engeller.
Hedef çerezleri veya reklam çerezleri Bu tür çerezler, Jaguar Walking’in bilgisi doğrultusunda genellikle www.JaguarWalking.net ‘in reklam ağları tarafından yerleştirilir. Söz konusu çerezlerin kullanım amaçları aşağıdaki gibidir;

• İlgili ve kişiselleştirilmiş reklamları göstermek

• Gösterilen reklam sayısını sınırlamak

•Reklam kampanyasının etkinliğini ölçmek

• Ziyaret tercihlerinizi hatırlamak

Kişisel Verilerin Korunması

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

Jaguar Walking siz değerli müşterilerimize ürün ve hizmetlerimizin yurt içi ve yurt dışında, kesintisiz bir şekilde ve güvenle sunulması amacıyla, tarafınızca Jaguar Walking’e bildirilen ya da Jaguar Walking’in çeşitli kanallardan temin edilen kişisel verilerinizin toplanması, işlenmesi ve üçüncü kişilere aktarılması gerekebilmektedir.
Jaguar Walking, kişisel verilerinizin hukuka uygun olarak toplanması, saklanması, işlenmesi, gerekmesi durumunda paylaşılması sırasında gizliliğinizi korumak amacıyla mümkün olan en üst seviyede güvenlik tedbirlerini almaktadır.
Amacımız; sizlerin memnuniyeti doğrultusunda, kişisel verilerinizin toplanma şekilleri, işlenme amaçları, işlemenin hukuki nedenleri ve haklarınız konularında sizleri en şeffaf şekilde bilgilendirmektir.

Veri Sorumlusu 

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (6698 sayılı Kanun) uyarınca kişisel verileriniz, veri sorumlusu olarak JAGUAR WALKING tarafından aşağıda açıklanan kapsamda toplanacak ve işlenebilecektir.

Kişisel Veri” sizi tanımlayan ya da sizi tanımlamak için kullanılabilecek her türlü bilgilerdir. İnternet Sitemiz’e gönderdiğiniz veya İnternet Sitemiz vasıtasıyla topladığımız ve/veya erişilebilir formda sakladığımız ve kişisel veri kapsamına giren bilgiler bu Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Politikası’na tabidir. . Tarafınıza ait yukarıda belirtilen vasıtalarla elde ettiğimiz kişisel verileriniz İnternet Sitemiz’i kullanan ziyaretçiler için adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, TC Kimlik Numaranız, adresiniz, çalıştığınız şirket ve pozisyon bilgileriniz, kurumsal hesaplar için Şirket Ünvanınız, fatura bilgileriniz, vergi dairesi adı ve numaranız, şirket adresiniz, kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, hesap numarası gibi ödeme bilgileriniz, ve internet protokol (IP) adresiniz; İnternet Sitemiz üzerinden iş başvurusunda bulunacak çalışan adayları için adınız, soyadınız, e-posta adresiniz, telefon numaranız, posta adresiniz, eğitim ve çalışma bilgileriniz, mesleki deneyim bilgileriniz, özgeçmiş bilginiz, ön yazınız, çalışma izni bilginiz, ve bizimle paylaşmayı seçtiğiniz diğer kişisel bilgilerinizdir.

Bu kapsamda, Jaguar Walking kişisel verilerinizi 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) 5. ve 6. maddelerinde belirtilen aşağıdaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktadır:

  • Gerekli olduğu durumlarda sizlerden aldığımız açık rızanız,
  • Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
  • Sizlerle bir sözleşme ilişkisi kurmamız veya bu sözleşmeden kaynaklanan ifa yükümlülüğümüz ile doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sizlere ait kişisel verilerin islenmesinin gerekli olması,
  • Hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için verilerinizin işlenmesinin zorunlu olması,
  • Tarafınızca alenileştirilmiş olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için kişisel verilerinizin işlenmesinin zorunlu olması,
  • Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla Jaguar Walking’in meşru menfaati

Kişisel Veriler’in Toplanma ve İşlenme Yöntemleri

İnternet Sitemiz’de veri alanlarına girdiğiniz kişisel bilgiler Jaguar Walking tarafından işlenir. Çeşitli konularda bilgi almak, Jaguar Walking programlarına kayıt olmak, Jaguar Walking ile irtibat kurmak, iş başvurusunda bulunmak veya anketlere yanıt vermek gibi amaçlarla İnternet Sitemiz üzerinden bilgilerinizi gönderebilirsiniz.

Bunlara ek olarak, Jaguar Walking siz çevrimiçi olarak bilgi vermeseniz dahi İnternet Sitemiz’e yapmış olduğunuz ziyaretler hakkında bilgi toplar. Tarayıcı tipiniz, tarayıcı diliniz, işletim sisteminiz, internet protokol (IP) adresiniz, İnternet Sitemiz’i ziyaret etmeden önce ve sonra ziyaret ettiğiniz sitelerin URL’leri, sizi İnternet Sitemiz’e götüren web aramanız, görüntülediğiniz web sayfaları, görüntülediğiniz reklamlar ve İnternet Sitemiz’de tıkladığınız bağlantılar bahsi geçen bilgilere örnek olarak sayılabilir.

Jaguar Walking işlediği kişisel verileri, KVKK ve ilgili diğer mevzuat hükümlerinin gerekli kıldığı kapsamda veri sorumlusunun alması gereken yeterli tüm idari ve teknik tedbirleri alarak korur. Ek olarak, Jaguar Walking kişisel verileriniz için ilgili mevzuat kapsamında gerekli olmayan ancak sosyal beklentilere uygun ek tedbirleri de alabilir.

Kişisel verilerinizi Jaguar Walking’e sağlayarak bu bilgilerin toplanmasına, aktarılmasına, depolanmasına ve dolayısıyla işlenmesine açıkça rıza gösterirsiniz. Jaguar Walking İnternet Sitemiz’e ziyaretçi olarak iletişim formları üzerinden sunduğunuz kişisel verilerinizi, sorularınıza yanıt vermek ve size etkin şekilde yardımcı olmak amacıyla kullanır. Buna ek olarak, İnternet Sitemiz üzerinden satışa sunulan hizmetleri satın almanız aşamasında elde edilen kişisel verilleriniz ödeme işlemlerinizin gerçekleştirilmesi ve tarafınıza ilgili hizmetin tam olarak sunulması amacıyla, çalışan adayı olarak İnternet Sitemiz üzerinden iş başvurusunda bulunmanız aşamasında elde edilen kişisel verileriniz ise iş başvurunuzun değerlendirilmesi ve işe alım süreçlerinde sonraki aşamalara geçilmesi amacıyla kullanılır.

Jaguar Walking çevrimiçi sunduğunuz kişisel verileri çevrimdışı sunduğunuz kişisel verileriniz ve/veya üçüncü kişilerden KVKK ve ilgili mevzuata uygun bir şekilde temin edilen verileriniz ile birleştirebilir. Jaguar Walking, bu birleştirilmiş kişisel verileri İnternet Sitemiz’i daha iyi tasarlamak, bilgileri size iletmek, pazarlama ve araştırma faaliyetlerimizi geliştirmek ve diğer ticari işlemleri kolaylaştırmak amacıyla kullanır.

Gizliliğinizi korumak amacıyla, özellikle talep etmediğimiz bilgileri sunmayarak Jaguar Walking’in hakkınızda topladığı kişisel verilerin miktar ve türünü sınırlayabilirsiniz. Talep etmediğimiz halde tarafımızla paylaşmayı seçtiğiniz kişisel verilerin işlenmesine ilişkin açık rızanız bulunduğunu kabul edersiniz. Jaguar Walking, her halükarda kişisel verilerinizi KVKK ve ilgili mevzuata uygun bir şekilde işleyecek ve verileriniz gizliliği ve güvenliğine azami seviyede önem verecektir.

Jaguar Walking, hizmetlerini pazarladığı ve/veya bir faaliyeti birlikte yürüttüğü yurt içinde bulunan üçüncü kişilerle kişisel verilerinizi paylaşabilir. Jaguar Walking iş faaliyetlerini yürütmek amacıyla yurt içinde bulunan irtibat kurduğu üçüncü kişilerle de bilgilerinizi paylaşabilir. Jaguar Walking kişisel verilerinizi yurt dışına aktarmamaktadır.

Jaguar Walking’in yasalar karşısındaki yükümlülüklerini ifa etmesi amacıyla (suçla mücadele ve devlet ve kamu güvenliğinin tehdidi benzeri ve fakat bununla sınırlı olmamak üzere Jaguar Walking’in yasal veya idari olarak bildirim veya bilgi verme yükümlülüğünün mevcut olduğu durumlarda) kişisel verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum ve kuruluşları ile kişisel verileriniz paylaşılabilir.

Kişisel verileriniz Jaguar Walking tarafından farklı kanallar ve farklı hukuki sebeplere dayanarak fiziki ve/veya elektronik ortamlarda toplanmakta ve ilgili mevzuatta öngörülen veya işleme amacının gerektirdiği süreler boyunca KVKK ile uyumlu olarak muhafaza edilmektedir.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Önlemler

İnternet Sitemiz vasıtasıyla sunduğunuz kişisel verilere sınırlı sayıda Jaguar Walking çalışanı erişir. Çalışanlarımız gizliliğin önemi, ziyaretçilerin verilerinin mevzuata uygun ve güvenli şekilde işlenmesi ve yönetilmesi konusunda eğitimlidir.

Kişisel verilerin korunması Jaguar Walking için büyük önem taşır. Jaguar Walking, kişisel verilere yetkisiz erişilmemesi ve/veya bu bilgilerin kaybolmaması, hatalı kullanılmaması, ifşa edilmemesi, değiştirilmemesi veya imha edilmemeleri için gerekli önlemleri alır.

Jaguar Walking, kişisel verilerinizin gizliliğinin sağlanması ve güvenliği için gerekli teknik ve idari her türlü tedbiri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt eder. Jaguar Walking’nun gerekli bilgi güvenliği önlemlerini almasına rağmen, İnternet Sitemiz’e ve sisteme yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, Jaguar Walking bu durumu derhal sizlere ve Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na bildirir ve gerekli önlemleri alır.

Kişisel Verilerin Saklanma Süreleri

Jaguar Walking tarafından tabi olduğumuz mevzuat hükümlerine uygun olarak elde edilen kişisel verilerinizin saklama ve imha sürelerinin tespitinde aşağıdaki ölçütlerden yararlanırız:

İlgili mevzuatta söz konusu kişisel verinin saklanmasına ilişkin olarak bir süre öngörülmüş ise bu süreye uyarız. Bir süre öngörülmemiş olması halinde kişisel verilerinizi en fazla 10 (on) yıl süreyle saklarız. Anılan sürenin sona ermesiyle, bu verileri saklamamızda herhangi bir meşru menfaatimiz yoksa, verileri ilgili mevzuata uygun şekilde imha ederiz ya da anonim hale getiririz. Eğer, örneğin elektronik ticaret mevzuatında olduğu gibi bu verileri belirli sürelerde/süresiz saklama yükümlülüğümüz varsa, imha sürelerinde bunları da dikkate alırız.

Jaguar Walking tarafından tabi olduğumuz mevzuata uygun olarak elde edilen kişisel veriler bu mevzuatta sayılan kişisel veri işleme amaçlarının ortadan kalkması halinde Jaguar Walking tarafından re’sen veya veri sahibinin başvurusu üzerine yine ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak imha edilecektir.

Çocukların Gizliliği

Jaguar Walking bilgisi dahilinde İnternet Sitemiz’de çocuklardan (18 yaşından küçükler) kişisel veri toplamaz ve bu bilgileri kullanmaz. Çocukların Jaguar Walking ile irtibata geçmesine, İnternet Sitemiz’i ziyaret etmesine ve/veya çevrimiçi veya çevrimdışı veri paylaşmalarına bilgimiz dahilinde izin vermeyiz.

KVKK’nın 11. Maddesi Doğrultusunda Haklarınız

Jaguar Walking’e ait resmi e-mail adresi hello@JaguarWalking.net ve resmi telefon hattı olan +90 (850) 885 23 17  numarası üzerinden veya Jaguar Walking’in Kozyatağı Mahallesi
BYOFFİCE Plaza No:14 Kat:7 Kadıköy/İstanbul adresine ulaşmak suretiyle Jaguar Walking’e başvurarak, kişisel verilerinizin;

  • işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • işlenmiş ise bilgi talep etme,
  • işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde ve/veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme,
  • eksik ve/veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme,
  • KVKK çerçevesinde silinmesini ve/veya yok edilmesini isteme,
  • aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (e) ve (f) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  • münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

Yukarda sayılan yasal haklarınızı kullanmanıza rağmen hizmet sözleşmesi, kayıt tutma yükümlüğümüz ve diğer yasal yükümlülüklerimiz kapsamında KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak belirli kişisel verilerinizi saklarız.

Yasal Uyarı

​İnternet sitemizde sunulan/yer alan üçüncü kişilerden alınan tüm içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğu, eksiksiz ve değişmez olduğu Jaguar Walking tarafından garanti edilmemektedir. Bu nedenle, müşterilerimizin; sitemizden elde edilen içerik, görüş ve bilgilere dayanarak hareket etmeden önce içerik, görüş ve bilgilerin doğruluğunu kontrol etmeleri/ettirmeleri ve bu içerik, görüş ve bilgilere dayanarak alacakları kararları bu kapsamda vermeleri önerilir. İçerik, görüş ve bilgilerin yanlışlık veya eksikliğinden Jaguar Walking hiçbir şekilde sorumlu olmadığı gibi, bu içerik, bilgi ve görüşler Jaguar Walking’i bağlamamaktadır.

Yer sağlayıcı: Bilintel Bilişim Ticaret Limited Şirketi (Veriliş Tarihi: 29/07/2013 Belge Numarası: 3063)​